افزایش ۲۰ درصدی قیمت مواد غذایی در اروپا-راهبرد معاصر

افزایش ۲۰ درصدی قیمت مواد غذایی در اروپا

کمیسیون اروپا از افزایش 20 درصدی قیمت محصولات غذایی در کشورهای اروپایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون اروپا به افزایش قیمت محصولات غذایی در سال گذشته اشاره کرد و گفت قیمت غلات و نان حدود ۲۰ درصد و پنیر، شیر و تخم مرغ ۲۷.۸ درصد افزایش یافت.

 

بر اساس سند کمیسیون اروپا در مورد قیمت مواد غذایی مصرفی، قیمت نان و غلات در دسامبر ۲۰۲۲ نسبت به ماه مشابه سال ۲۰۲۱ حدود ۱۹.۸ درصد، گوشت ۱۷ درصد، شیر، پنیر و تخم مرغ ۲۷.۸ درصد و چربی و روغن. ۳۲.۴ درصد، شکر ۱۵.۷ درصد، میوه ۸.۱ درصد و سبزیجات ۱۵.۰ درصد افزایش یافته است.

 

قیمت نان و غلات در آذرماه ۱.۲ درصد، گوشت ۰.۷ درصد، شیر، پنیر و تخم مرغ ۱.۷ درصد، چربی و روغن ۱.۱ درصد، شکر ۱ درصد و میوه ها ۰.۹ درصد کاهش قیمت داشته است و در مقابل، قیمت سبزیجات ۱.۰ درصد افزایش یافت.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اوایل سال گذشته گفته بود که سیاست ماجراجویانه غیرحرفه‌ای برخی از کشورهای غربی به ایجاد عدم تعادل در غذای جهانی منجر شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده